ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Για να τελειώνουμε με το παραμύθι, για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους, για να μιλάμε με στοιχεία και όχι με προσωπικές εκτιμήσεις…

Πόσο είπε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Γεωργόπουλος ότι είναι το χρέος του δήμου??
16 εκατομμύρια ευρώ?

Σε δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ, της 28ης Φεβρουαρίου 2007, αναγράφονταν οι 10 πιο χρεωμένοι δήμοι της χώρας, σε αυτούς δεν υπήρχε το Ηράκλειο, ο 10ος κατά σειρά πιο χρεωμένος δήμος ήταν εκείνος του Βύρωνα με χρέος 5.7 εκατομμύρια ευρώ, από αυτό συμπεραίνουμε ότι ακόμα και αν ο δήμος Ηρακλείου είχε χρέος 5.6 εκατομμύρια ευρώ και λόγο των 100.000 ευρώ διαφορά που είχε από τον δήμο Βύρωνα, δεν εμφανίζεται στο Top Ten, τότε μιλάμε για 10 εκατομμύρια αύξηση του χρέους από το 2007 μέχρι σήμερα, και φυσικά επί δημαρχίας Στ. Γεωργόπουλου.

Όποιος νομίζει ότι με διάφορες αναλύσεις ανακατέματα και απάτες μπορεί να κοροϊδέψει τους Ηρακλειώτες, έχει κάνει λάθος εκτίμηση.
Αν έχει κάποιος στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά από το πώς προσεγγίζουμε το θέμα, μπορεί να τα εκθέσει, όσο όμως υπάρχουν τα παρόντα στοιχεία, με φιλολογίες και παπαρολογίες δεν ασχολούμαστε.

Για όποιον έχει αντίρρηση για την εγκυρότητα του δημοσιεύματος από την ΗΜΕΡΗΣΙΑ, μπορεί να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ και να ζητήσει φωτοτυπία του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, μετά μπορεί να το συγκρίνει με το φυλλάδιο που είχε βγάλει ο Γεωργόπουλος που ως δια μαγείας εμφανίζονταν στους 10 πιο χρεωμένους δήμους το Ηράκλειο και μάλιστα με χρέος 20 εκατομμύρια ευρώ!!!!!