ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά ο σύλλογος «ΗΛEΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης σας ανακοινώνει ότι οι προσπάθειες δύο ετών του ΔΣ του συλλόγου για την απομάκρυνση από την πόλη μας του παράνομου γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου στην οδό Αμαλιάδος 20 έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου, το γκαράζ θα φύγει από την οδό Αμαλιάδος 20 και θα εγκατασταθεί σε άλλο χώρο. Όπως ομολογεί ο Δήμος Ηρακλείου το γκαράζ στον χώρο που λειτουργεί σήμερα έχει πρόβλημα με την έκδοση περιβαλλοντικής αδειοδότησης. Εξ άλλου βρίσκεται στην Β΄ προστατευόμενη ζώνη Κηφισού.

Είμαστε βέβαιοι ότι χωρίς τις ενέργειες του συλλόγου, το γκαράζ θα παρέμεινε μόνιμα στην πόλη μας, αφού δυστυχώς ο Δήμαρχος της πόλης μας, δεν ήθελε την απομάκρυνσή του.
Ευχόμαστε και συμβουλεύουμε τον Δήμο Ηρακλείου, η επόμενη εγκατάσταση των ρυπογόνων δραστηριοτήτων του να μην είναι στην Μεταμόρφωση. 

Τα σκουπίδια του όχι σ΄ εμάς. Αν δεν ακούσει την συμβουλή μας ο σύλλογός μας θα αγωνιστεί με το ίδιο πάθος για τον ίδιο σκοπό. Ο στόχος μας είναι ένας. Δεν δεχόμαστε τα σκουπίδια των άλλων Δήμων. Να τα κρατήσουν στον Δήμο τους.
Ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου μας. Αυτή μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για το καλό της πόλης μας. Γιατί αγαπάμε αυτή την πόλη. Εδώ ζούμε εμείς και τα παιδιά μας, εδώ θα συνεχίσουμε να ζούμε, δεν είμαστε διερχόμενοι επισκέπτες.