ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΠΑΜΠΑΛΟ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΙΒΑΤΖΙΔΟΥ

Την υποψηφιότητα της Δέσποινας Αϊβατζίδου με την παράταξη «Ηράκλειο Ανθρώπινη πόλη» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, σε δηλώσεις του στα γραφεία της παράταξης.

Ο Νίκος Μπάμπαλος μίλησε με θερμά λόγια για την πρώην αντιδήμαρχο Παιδείας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «είδαμε ότι αυτά τα οποία μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά που μας χώριζαν τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μετά από το 2010 καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουμε ήταν η Δέσποινα Αιβατζίδου».

Επίσης έκανε αναφορά στη θητεία της ως αντιδημάρχου Παιδείας την περίοδο 2007-2010, λέγοντας πως η αντιπολίτευση στα ζητήματα Παιδείας που έβαζε στα Δημοτικά Συμβούλια είχε εξαιρετική αντιμετώπιση από την Δ.Αιβατζίδου, ενώ συμπλήρωσε ότι η τότε αντιδήμαρχος ποτέ δεν αρνήθηκε να ενημερώσει τον ίδιο, όποτε την συναντούσε στο γραφείο της.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και συνολικά στη συζήτηση που έχει ανοίξει για τη χρήση του όρου «ανεξάρτητος» σημειώνοντας πως αυτό δεν σημαίνει απολίτικος, συμπληρώνοντας ότι το πλαίσιο της παράταξης είναι ιδιαίτερα διεκδικητικό και τονίζοντας πως τα προβλήματα για όλους τους δημότες είναι ίδια, ανεξαρτήτως που ανήκουν οι ίδιοι.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα όσα έγιναν το 2010 κάνοντας λόγο «για ιδιαίτερα νωπά γεγονότα» και όπως είπε παρατάξεις δημιουργήθηκαν και διαλύθηκαν μέσα σε 2 μήνες εξυπηρετώντας κομματικές σκοπιμότητες.

Τέλος ο Ν.Μπάμπαλος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με τη δημοτική αρχή, για το ζήτημα της τοπικής συγκοινωνίας, όσο και με την επιλογή της να κάνει δωρεάν εκδρομές για τα ΚΑΠΗ λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές. «Μπορεί να πάνε δωρεάν εκδρομή και στις 17 Μαΐου, παραμονή εκλογών», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Δέσποινα Αϊβατζίδου

Παίρνοντας τον λόγο η Δέσποινα Αιβατζίδου τόνισε μεταξύ άλλων ότι για να αποφύγει τη συζήτηση περί παζαριού υποψηφιοτήτων, είχε γνωστοποιήσει τη συμπόρευσή της με τον Νίκο Μπάμπαλο δύο χρόνια πριν, το 2012.

Η Δέσποινα Αϊβατζίδου υπογράμμισε με έμφαση ότι είναι αδιαπραγμάτευτο στοιχείο για την ίδια και τον Ν.Μπάμπαλο ο ακηδεμόνευτος και πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας της παράταξης, ευχαριστώντας τους συνεργάτες και συνυποψήφιους της παράταξης για τη συνεργασία που έχουν.

Όπως σημείωσε «η διαδρομή η προσωπική μου και της οικογένειάς μου οριοθετήθηκε από ανιδιοτέλεια γιατί ποτέ δεν δέχθηκα να εξαργυρώσω τις πολιτικές μου επιλογές διεκδικώντας άλλα οφίτσια. Είναι γνωστό πως όποια θεσμική ιδιότητα απέκτησα την κατέκτησα μέσα από εκλογικές διαδικασίες».

Ο Γιώργος Πέτρου

Παίρνοντας τον λόγο ο γραμματέας της παράταξης Γιώργος Πέτρου, καλωσόρισε την Δέσποινα Αιβατζίδου με την ευχή «καλό αγώνα», τονίζοντας πως η ατομική επιτυχία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την συλλογική επιτυχία. «Ή Δέσποινα έχει δώσει δείγματα γραφής» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι «συνδυάζει εμπειρία, γνώση και φρεσκάδα με ενθουσιασμό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩ TV ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=jdXtTwt2Ey8&feature=youtu.be Ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ VIDEO

Από το www.zonews.gr