Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM

Να γίνει ο δήμος «μετερίζι αγώνα» είναι ο βασικός στόχος του υποψηφίου δημάρχου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής κ. Βασίλη Λυκούρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», ο κ. Λυκούρας ανακοίνωσε την αυτόνομη κάθοδο του Συνδυασμού, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, καλώντας ταυτόχρονα τους δημότες να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, τόσο στις Ευρωεκλογές, όσο και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λυκούρας κατήγγειλε την πολιτική της παρούσας δημοτικής αρχής, η οποία ακολούθησε –όπως είπε- πιστά την Κυβερνητική Πολιτική και κάλεσε τους Ηρακλειώτες να τιμωρήσουν με την ψήφο τους όλες τις πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν την Χώρα σε αυτή την κατάσταση.

«Να οργανώσουμε την πάλη του λαού, για να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λυκούρας. Ο ίδιος, τέλος, δήλωσε υπέρ της διατήρησης του Δημοτικού Ραδιοφώνου και κατήγγειλε την πολιτική απαξίωσης που ακολούθησε η νυν δημοτική αρχή.

Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00- 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού www.94fm.gr

Από www.syneidisi.com