Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM

Την οριστική αυτόνομη κάθοδό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Κυριάκος Κουτρούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουτρούλης, οι συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν με το «Δίκτυο Πολιτών» και την υποψήφια δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κατσινοπούλου δεν καρποφόρησαν, καθώς όπως σημείωσε η λογική των απορροφήσεων μιας παράταξης από κάποια άλλη έχουν παρέλθει.

«Η Δημοτική Αρχή έκανε ελάχιστα, για να μην πω ότι δεν έκανε τίποτα και προσπαθεί στο τέλος της θητείας της να δείξει ότι δήθεν παράγει έργο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριάκος Κουτρούλης.

Όσον αφορά στο ψηφοδέλτιό του, ο επικεφαλής της «Νέας Πνοής» σημειώνει πως πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, που θα αποτελείται κατά 50% από γυναίκες και κατά 20% από νέους κάτω των 25 ετών.

Τέλος, ο κ. Κουτρούλης δεσμεύτηκε ότι αποτελεί πολιτική επιλογή του Συνδυασμού του η διατήρηση και αναβάθμιση του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής, το οποίο όπως είπε, η παρούσα δημοτική αρχή συνειδητά απαξίωσε, προκειμένου να το οδηγήσει σε χέρια ιδιωτών.

Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00- 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού www.94fm.gr

Από www.syneidisi.com