Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM

Την συμπόρευση – συστράτευση με ανένταχτες προσωπικότητες πέραν των κομματικών ορίων του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η υποψήφια δήμαρχος με το «Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου – Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» Ειρήνη Κατσινοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Η κ. Κατσινοπούλου υποστήριξε πως στην επικείμενη τριπλή εκλογική αναμέτρηση ψηφίζουμε για τη ζωή μας, ενώ προεξόφλησε πως αν το αποτέλεσμα δεν είναι συντριπτικό κατά της μνημονιακής πολιτικής, τότε μετά τις 25 Μαΐου έρχονται πολλά «χαστούκια» από μεριάς της Κυβέρνησης.

Όσον αφορά τα δημοτικά πράγματα, η κ. Κατσινοπούλου κάλεσε τους Ηρακλειώτες να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση και να εμπιστευτούν το «Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου – Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

«Το Ηράκλειο είναι μια πόλη βρώμικη και αυτό είναι γνωστό σε όλους», σημείωσε η κ. Κατσινοπούλου και πρόσθεσε πως θα πρέπει να σταματήσει κάθε σχέδιο ιδιωτικοποίησης των δημοσίων - δημοτικών υπηρεσιών.

Σχετικά με το θέμα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, η Ειρήνη Κατσινοπούλου κατηγόρησε την παρούσα δημοτική αρχή ότι «έσπασε το ρεκόρ του προηγούμενου δημάρχου Στ. Γεωργόπουλου» στις οφειλές προς τους εργαζόμενους. Η ίδια δεσμεύτηκε πως «δεν θα κλείσει το δημοτικό ραδιόφωνο, δεν θα ξεπουληθεί η συχνότητα, καθώς δεν είναι τσιφλίκι κανενός και θα αναβαθμιστεί το πρόγραμμα.

Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00- 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού http://www.94fm.gr

Από www.zonews.gr