ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα ομιλιών και εκδηλώσεων  στο Ηράκλειο (τελευταία ενημέρωση Τετάρτη 7 Μαΐου 3 μ.μ.) έχει ως εξής:

- ΚΚΕ / Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου: Το Σάββατο 10 Μαΐου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι της πλατείας του Ηρακλείου ανοιχτή συγκέντρωση με ομιλητές τον Μάκη Παπαδόπουλο μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και τον Βασίλη Λυκούρα υποψήφιο Δήμαρχο με την Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου.

- Ρήξη Ανατροπή Ηρακλείου: Η Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση της «Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση» θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 8 μμ στο Θεατράκι της Πλατείας ΗΣΑΠ.

- Πνοή Ηράκλειο, Κυριάκος Κουτρούλης: Την Κυριακή 11 Μαΐου και ώρα 7:30 το βράδυ σας καλούμε όλους στην κεντρική συγκέντρωση της παράταξής μας στην Πλατεία ΗΣΑΠ. Θα μιλήσει ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Κυριάκος Κουτρούλης. Σας περιμένουμε μαζί να φτιάξουμε τον τόπο που ονειρευόμαστε...

- Ηράκλειο Ανθρώπινη πόλη, Νίκος Μπάμπαλος: Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης Ηράκλειο – Ανθρώπινη πόλη σας προσκαλούν την Δευτέρα 12 Μαΐου και ώρα 8:30μ.μ στην κεντρική προεκλογική ομιλία, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία ΗΣΑΠ.

- ΑΚΕΠ Ηρακλείου, Παντελής Βλασσόπουλος: Κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Παντελή Βλασσόπουλου την Τετάρτη 14 Μαίου στις 8:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Ηρακλείου, 25ης Μαρτίου Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Από www.zonews.gr