Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ & Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη πόλη» μετά τη νίκη του Νίκου Μπάμπαλου. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος έγινε αποδέκτης ιδιαίτερα θερμών εκδηλώσεων και το κλίμα ήταν εξαιρετικά πανηγυρικό. Ο Νίκος Μπάμπαλος, έχοντας δίπλα του μεταξύ άλλων στελέχη που συμμετείχαν σε προηγούμενες διοικήσεις όπως ο Στάθης Αγγελινάς και ο Σπύρος Γουρνάς –εξάλλου τους ευχαρίστησε και ονομαστικά, όπως επίσης και τον Στάθη Παπουτσή κάνοντας λόγο για ανθρώπους που έκαναν τη δική τους υπέρβαση- καθώς φυσικά και το σύνολο του ψηφοδελτίου του, έκανε ειδική αναφορά στην οικογένεια του, τη σύζυγο του, τα παιδιά του και τη μητέρα του.

Όπως είπε «γνωρίζετε ότι στη ζωή του κάθε ανθρώπου υπάρχουν ελάχιστες στιγμές που είναι μοναδικές. Ξεκινώ με ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας στήριξαν και μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους. Στους ανθρώπους που μας έδωσαν την εντολή σε μένα και στους συνεργάτες τους να προχωρήσουμε, να πάμε την πόλη μπροστά. Θέλω να πω σε όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, όχι μόνο με τη ψήφο τους, μας τίμησαν με την αγάπη τους, με την υποστήριξη τους, με τη δύναμη που μας έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια, θέλω να τους πω ότι δεν θα τους προδώσουμε, θα δουλέψουμε, έχουμε όρεξη για δουλειά, έχουμε αγάπη για την πόλη. Να κάνουμε το Δήμο, σύντροφο και σύμμαχο του πολίτη σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες. Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους που δεν μας ψήφισαν και στάθηκαν απέναντι μας. Τους υποσχόμαστε, δεσμευόμαστε, να τους πούμε ότι πήραμε ένα μήνυμα για να μπορέσουμε όλοι μαζί, χέρι, χέρι, να πάμε την πόλη ένα βήμα μπροστά. Γιατί τα προβλήματα της πόλης απαιτούν ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις, γιατί εμείς δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε μόνοι μας. Θέλουμε μαζί, με τους ανθρώπους που εκλέχθηκαν των άλλων δημοτικών συνδυασμών να πορευτούμε μαζί τα επόμενα 5 χρόνια. Θέλω να τους πω, όχι από μία σχέση 1ου ή 2ου, αλλά από μια ισότιμη σχέση, να τους ζητήσω συνεργασία. Η καθημερινότητα του πολίτη θα είναι για εμάς στην πρώτη προτεραιότητα. Στις προνοιακές δομές ο Δήμος θα είναι υποστηρικτής όσων έχουν πραγματική ανάγκη. Ο Δήμος θα ανοίξει τις πόρτες του, ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα βγουν στις γειτονιές, ο Δήμαρχος δεν μπορεί να είναι κρυπτόμενος».

Ο Νίκος Μπάμπαλος δήλωσε ότι «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ.Βλασσόπουλο. Για τον πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα που τίμησε την πόλη και τους Ηρακλειώτες. Γιατί αυτός ο πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας, τιμά τους πολίτες του Ηρακλείου. Να του ζητήσω συνεργασία, γιατί από την 1η Ιουνίου ξεκινάμε τον σχεδιασμό, γιατί την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά η δουλειά».



Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=CvsGpCLQ9EA

Από www.zonews.gr