ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑΝΤ

Χριστουγεννιάτικες ευχές με παιδιά από το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Αττικής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, όταν εκείνα τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του στο Δήμο.

Τα παιδιά βρέθηκαν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο «Επικοινωνία 94FM», συνοδευόμενα από τη διευθύντρια του σχολείου τους Θεοδώρα Μαυρογιώργου, για να ηχογραφήσουν τραγούδια από τη μπάντα τους για τις ημέρες των εορτών (θα μεταδοθούν από το Ραδιόφωνο του 9.40 παραμονή Χριστουγέννων), ζήτησαν δε στη συνέχεια να επισκεφτούν τον δήμαρχο.

Εκείνος, υποδέχθηκε με χαρά τους μαθητές προτρέποντάς τους να καταγράψουν τυχόν παράπονα, υποδείξεις αλλά και ιδέες που έχουν για την πόλη και το σχολείο τους, με την προοπτική ο Δήμος να καταβάλει προσπάθεια για να διορθωθούν ή να γίνουν πράξη.

Με αφορμή το πνεύμα των ημερών, ο κ. Μπάμπαλος μίλησε στα παιδιά για τη σημασία του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, καλώντας τα να γίνουν και αυτά ενεργοί πολίτες στην προσπάθεια για αλληλοστήριξη.

Τις ευχές για καλές γιορτές και παραγωγική πρόοδο, ακολούθησαν οι φωτογραφίες όπου οι μαθητές… μύησαν τον δήμαρχο στη μόδα των selfies, με τον κ. Μπάμπαλο να μην τους χαλάει το χατίρι (σχετική φωτογραφία).

Στη συνάντηση με τα παιδιά του 6ου Γυμνασίου παρευρέθηκαν, επίσης, οι δύο πρόεδροι των σχολικών επιτροπών του Δήμου, Μίνα Παναγιωτακοπούλου και Νίκος Σπυρόπουλος, καθώς και η πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, και μέλος των σχολικών επιτροπών, Μαίρη Αρώνη.