ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ

Διάβασα για τα μεγαλόπνοα σχέδια της διοίκησης για υπογειοποίηση της Μ. Μερκούρη, λες και ζούμε σε άλλη χώρα, χωρίς κρίση, που υπάρχουν τα περιθώρια για τέτοιες υπερ-δαπάνες…

Τέτοιες ανακοινώσεις και συσκέψεις μου θυμίζουν έναν προηγούμενο θεσμό που το μόνο έργο που κατάφερε, μετά από δεκάδες μελέτες που κόστισαν ένα κάρο χρήματα για τον δήμο, είναι το ρολοί.
Με την αναφορά στον προηγούμενο θεσμό θυμήθηκα ότι τον πρώτο χρόνο δημαρχίας του, είχε την δυνατότητα να κάνει κάποιες ψιλο-εργασίες θέλοντας να αποδείξει ότι άλλαξαν τα πράγματα με την νέα διοίκηση.
Στον δεύτερο χρόνο άρχισε να αναφέρεται στο αβάσταχτο χρέος που παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση, δαπανώντας ένα σεβαστό ποσό για το περίφημο έντυπο με την κρεμάλα.
Για να δούμε αν θα γίνει κάτι ανάλογο και με την σημερινή διοίκηση, η οποία καρπώθηκε αρκετά ποσά που επεστράφησαν στα ταμεία του δήμου, και με αυτά τα χρήματα προσπαθεί να δείξει και να μας πείσει, ότι με την χρηστή διοίκηση και με τις επιλογές της σε μία τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο για την χώρα, μέσα σε ένα χρόνο έχει καταφέρει να διαθέτει ποσά για «έργα» στην πόλη μας.
Κοντός ψαλμός…

οι προεκλογικές δεσμεύσεις για άμεση αποκατάσταση στο πρόβλημα της καθαριότητας παραμένουν προεκλογικές φανφάρες καθώς η εικόνα στους δρόμους του Ηρακλείου είναι απαράδεκτη.








και μία προφητεία…
Τα οχήματα για τον εξοπλισμό της υπηρεσίας καθαριότητας θα έρθουν από τον Ορχομενό